Khamis, 21 Oktober 2010

Salah kah?? Kaco kah?? Apa kah??

Kali ni rentetan dari komeng kt blog juin..
entry mana satu korang cek sniri la..

ekceli org wotak low ni..
org xmandong kaco.. haru!!
cem le boley menjejaskan kenaikan gaji beliau..
worang mandong kaco.. haru jugak!!
perot beso haru.. perot kecik haru..
*kimmark derang ahhh (* sila sebot lam basa baku mesia)

haku ni mandong pun diharu2kan..
pelbagai tomahan yg smp aku rasa down sgt..
maleh nk bercampo ngn masarakat..
trus aku bwak diri masuk lam gua.. (sila percaya tanpa pk panjang)

Contoh2 ayat exam basa mesia utk SPM tahun ni:

worang1: ishhh.. besaqnya perot.. hish.. xmcam nam bulan haa.. besaq sunggoh nih.. hish..
(terhish-hish.. cam le beso kete yg wat pelik sgt.. cam haremm mulut dia)

worang2: ish.. besaq la perot dia.. cam kembaq 4 tuuu..
(sambil bercerita kt worang1 pada hari laen)

worang3: hish.. besaq nya.. ish.. smp jd camnih..
(padahal worang3 dlu mandong 4 bulan kena pakei uniform dah.. pakei maxi lak tuh.. khaikkk ptuihh!!)

pesal kena heran sgt??
aku pun naik heran ngn derang nih..
padahal worang1 tu.. cukoq kenin.. lukis cam tanda cikgu rait (right) buku sekolah aku xharu pun..
lantak la ko nk lukih kenin rait ka pangkah ka.. lantak hang..
aku xtegur2 heran2 bin ajaeb ceni..
mampos lu la bulu.. nk wat kening haper pun..
ni asik jumpak wat heran ngn perot aku nih..
apa nk diherankan pun aku tatau..
naek meluat aku ngn pangai org sini..
dok terkepok kt sini.. jakun.. pasan hebat sgt ker??
aku ni down giller walopun aku ni mmg down to earth pun..

ekceli ada gak tegur pasai perut aku ni..
tp aku xamek hati..
sbb cara tu ok.. ni cara harem..
aku pun rasa harem.. cam nk mengharemkan jer org ittew..

sekian baran aku wat kali ni..
chow!!

5 ulasan:

Fida Ghazi berkata...

aku cadangkan ko kempap beliau dengan perut engkau itu. BAru dia tau selama ni ko usung perut berpower batu bata!!

oooo..tambahan.. ko rait kat kening dia..lepas tu bagi bintang 2 bijik! macam cikgu sekolah la pulak!

zurinhizuddin berkata...

huiiiiiiiii...besaqnya perot mu lin..kalah perot doremon..kehehekeeh..*harus aku kene lahar dgn lin*

susahkn kite nk puehkan hati sume org nh..besar salah, kecit pun slh..derang xtao ker yg ko nih duta SEHLIMWORLD..>>*(tapi dh ditamatkan kontrak)..errr..er...errr..

axelida berkata...

utk membuktikan kata2 worang123 di atas, sila attachkan gamba pewot ko... errr tak jd r... kensel... takut kang nampak seteresmat ko... hak hak hak...

huk aloh woit ngandung2 tu jgn seteres2 weip.. kang berdarah tinggi pullok

WatauWaToccy berkata...

pidah: aku rasa xpenah plak jalan seret2 pewot dek sebab besar sgt.. selisih ngn dia pun xpernah terlanggar dia ngn pewot dia pun..

juin: rasa nk melahar gak ler.. ye la kena tamatkan kontrak sbb xmenepati syarat2 kontrak.

ida: ceh.. nk tingok gak tuh.. siot jer.. tu nk kira bopa seteresmak2 yg ada le tuh..

Fieza berkata...

aku kenai budak yg cukoq kening mcm tanda rite terbalik tu.. xpa la beb. dia mmg kalut hal org. hg tgg la pewot dia boyot sikit jam lagi.. lg dasyar. siap leh pakat baju yg fit2 lg. dia kata seksi bila dpt tayang pewot lagutu..