Selasa, 3 Januari 2012

Alangkah.... dot.. dot.. dot..

Alangkah bestnyer..
Rajin mengapdet blog sa-perti Siti Norhapidah..
Idea berjabu-jabu ngalahkan shabu-shabu train steamboat serta melimpah ruah..
pon sa-perti Siti Norhapidah jugak..
Ada cite menarik utk di sharing is caring..
pon sa-perti Siti Norhapidah jugek dan jugek..


Banyak Siti Norhapidah kan??
Nyampah kan baca pasai Siti Norhapidah nih??
aku saja nk bg boring ngn nama beliau..

Aku ni bkn xde mende nk citer..
Tp malas nk mikir..
Malas nk terkantoi2 ngn bos haku..
kang dia kuar je aku tertarik-tarik minatang bernama maus itu..
mana nk tarik maus lg.. nk klik kt doc keje lg..
manyak mende tuu nk dibuat lam masa beberapa saat..
harus muka cuak yg amat sgt dipertontonkan kt bos haku..
jatuh la kredibiliti aku yg xbopa nk tinggi peratusnyer itu..

Tp xper.. semangat n mood tu rasa tumbuh balik utk update..
Next time akan diupdatekan lagi..

Sekian..
dah habish dah!!

5 ulasan:

Fida Ghazi berkata...

haii..nak otograp?? ouchhhhhh!!



p/s: kiwim salam ket bos...

WatauWaToccy berkata...

hahahaha.. haah... pelis saen kt tgh belakang baju ai nih..

LidaRahim berkata...

kan kan kan??

kalih kan sikit pc ko tu.. nescaya bos ko x leh ngendap dah xtvt ko tu

Fida Ghazi berkata...

kt tengah belakang baju taleh la..nanti tekena tali bra..sign tak cantek laaaaaaaa...

WatauWaToccy berkata...

LidaRahim: Lida?? Lida saeng buku tu ko?? demo nih.. wak kawe kompiyuh jah.. wide screen dowh.. xper kena adjust screen jd 3 inci sudah.. last2 aku sniri pun xleh nk tgk..

Fida: hahaha.. tali bra skrang pun dh slim igt tiwi jer slim?? ko saen guna kaki ker?? yg xcantik tu..